BIKKE

Restobar

Over BIKKE

Scandinavisch eten? BIKKE! BIKKE is een Scandinavische restobar in de leukste wijk van Maastricht, Wyck. Je vindt ons aan het eind van de Rechtstraat, op de kruising van de Hoogbrugstraat en de Ruiterij. We zijn gevestigd in een prachtig 17e eeuws pand en hebben op 1 april 2022 onze deuren geopend.

Onze passie voor Scandinavisch design, lifestyle en de Scandinavische keuken komen hier samen. Geïnspireerd door culinaire en hippe steden als Stockholm en Kopenhagen, brengen wij een stukje Scandinavië naar Maastricht.

BIKKE, Scandinavisch restaurant Maastricht
BIKKE, Scandinavisch restaurant Maastricht

Ontbijt, lunch & Diner

Bij BIKKE ben je overdag welkom voor ontbijt en lunch. We serveren de lekkerste classics uit Scandinavië, denk aan smørrebrød, Zweedse balletjes, Eggs Norwegian of een van de overheerlijke kaneelbroodjes.

‘s Avonds nemen we je mee in de New Nordic Kitchen. Heerlijke gerechten met lekkere, verse en lokale ingrediënten. We laten ons inspireren door wat het seizoen ons te bieden heeft. We zijn constant op zoek de balans tussen eenvoud en verfijning op het bord. Ingrediënten worden zo puur mogelijk gepresenteerd, zodat het product herkenbaar blijft en de smaak spreekt. Dit combineren we graag met mooie (natuur)wijnen, bijzondere non-alcoholische dranken of een van onze lekkere biertjes.

We zien je graag bij BIKKE!