knolselderij - kropsla - dennen honing
frisée - duindoorn - gerookte rode biet
pompoen - gepekelde sjalot - oesterblad
crème van bloemkool - meloes ui - ingelegde walnoot
portobello - veldsla - gel van bospaddestoelen (met vers geschaafde truffel +6)
schorseneren - spruiten - morilles schuim - spek
rode ui - pastinaak - bearnaise saus
witte en rode kool - kweepeer - groente jus
kastanje - witlof - sinaasappel - shiso
to share (2 personen) geserveerd met chantenay wortels, krieltjes en een px saus +7 p.p. in menu
cacao nibs - koffie schuim - krokant deeg
pumpkin spice - vanille ijs - haver krokantje
door de chef geselecteerde kazen uit de regio
Gerechten zijn te bestellen in een 3- of 4-gangen menu (prijzen bovenaan) of als à la carte gerecht. De à la carte prijzen staan achter de gerechten benoemd.
Indien er sprake is van dieetwensen of allergieën vernemen wij dit graag bij reservering, zodat onze keuken hier tijdig mee aan de slag kan. Ter plekke doorgegeven dieetwensen of allergieën kunnen resulteren in een beperking van de te kiezen gerechten.
(V) = vega/vegan – vraag naar de mogelijkheden
Een vegan dessert kunnen wij enkel serveren indien dit vooraf is aangevraagd.
*Op zaterdag serveren wij enkel ons 3- of 4-gangen menu.